A

avesum

Member

Last active 6 days ago

  1. 6 days ago
    Fri Dec 7 14:32:29 2018
    A avesum started the conversation Indexing problem.

    Trying to index WL_Rosche but end up with RTP
    15:28:51 Warning: 446805 ms spent in callExtension calling name: "ALiVEClient", function: "StartIndex~@M1\Addons\WL_Rosche.pbo|WL_Rosche|true"
    15:28:51 >>>>>>>>>>>>>>>>>> Compiling list of objects from deWRP in wrp_objects array
    15:28:56 ErrorMessage: Too many virtual memory blocks requested
    15:28:56 Application terminated intentionally
    ErrorMessage: Too many virtual memory blocks requested

    Any suggestions?

  2. 8 months ago
    Sat Mar 24 22:15:03 2018
    A avesum posted in [PROBLEM] Scargard Indexing.

    Tried again (changed module setting to Win7 instead of Win10). No angry message this time but the same as OP on Scargard:
    -image-

  3. Sat Mar 24 21:37:35 2018
    A avesum posted in [PROBLEM] Scargard Indexing.

    Sure!
    Stratis:
    -image-
    But it went further and went angry
    -image-
    Here I stopped
    -image-

  4. Sat Mar 24 16:31:08 2018
    A avesum posted in [PROBLEM] Scargard Indexing.

    -image-
    -image-

  5. Sat Mar 24 16:26:39 2018
    A avesum started the conversation [PROBLEM] Scargard Indexing.

    I follow the wiki on indexing but when starting the indexing I get the error message
    ___________________________

    '...
    call compile (preprocessFile _file);
    
    I#I[">>>>>>>>>>>>>> Checking for existi...'
    Error Generic error in expression
    File \x\alive\addons\sys_indexer\fnc_indexMap.sqf [ALiVE_fnc_indexMap], line
    1816

    __________________________

    And as far as I understand the indexing stops. Any suggestions to solve the issue?

    Thanks!

  6. Sat Mar 24 16:17:54 2018
    A avesum joined the forum.