M

M.Shifty

Member

Last active 2 minutes ago

  1. yesterday
    Fri Feb 16 23:41:05 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Update: The Armahosts team has been working on it, they found that the cfg was pulling from one in %appdata% instead of the one in the root directory. Applied the fix but markers and player position are not working. Time did work however after I hopped into zeus and used skip time. It started up at the correct time but deleted the markers and moved the player back to the original starting point.

    As for the player options, this is using HeroesandvillainsOS' kindly provided mission template so I think it should be all set?

    Here is the latest RPT from this test run for your review.
    https://www.dropbox.com/s/0od685rsnd9cill/arma3server_x64_2018-02-16_18-28-43.rpt?dl=0

    Thanks again for the help guys

  2. 2 days ago
    Fri Feb 16 02:07:23 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Awesome thanks man, I also reached out to armahosts see if there was anything Justin could do on his end, I believe hes running some tests. Thanks for the help!

  3. Fri Feb 16 00:07:36 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Confirmed not working, yep the main thing we were looking for was the player persistence (position saving, gear etc.)

    https://www.dropbox.com/s/yovgu5htud7wtww/arma3server_x64_2018-02-15_18-32-31.rpt?dl=0

    Latest RPT using your mission

  4. Thu Feb 15 22:42:24 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    So when im in the mission itself, player state saves but as soon as the server restarts everything disappears and nothing is saved.

  5. Thu Feb 15 22:27:45 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Hey man,

    Thanks for the quick reply, I tried downlaoding the file you linked but it just takes me to my dropbox page, Im going to try out the other alive showcases and test that out now.

  6. 3 days ago
    Thu Feb 15 02:16:05 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    I have an update, removed sys_data_auto, the error disappeared but now the original issue is back, server wont save using the save and exit button despite being logged in as admin

    Latest Rpts
    https://www.dropbox.com/s/6hmzxuqgb15oxbe/arma3server_x64_2018-02-14_20-41-54.rpt?dl=0

    https://www.dropbox.com/s/6hmzxuqgb15oxbe/arma3server_x64_2018-02-14_20-41-54.rpt?dl=0

  7. Wed Feb 14 14:16:30 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Hey Marcel,

    I see the following error in both the latestrpts

    ALiVE-0 CONNECTED TO ALIVEMOD.COM , BUT CLOUD SERVICE HAS BEEN TURNED OFF
    8:32:40 ALiVE-0 EXITING DATA INIT AS CANNOT CONNECT TO COUCHDB
    8:32:40 DATA: Waiting for global DISABLED variable...
    8:32:40 DATA: SYS DATA enabled: false
    8:32:40 ALiVE [m_0|30] Module ALiVE_sys_data INIT COMPLETE TIME: 1.345
    8:32:40 ALiVE SYS DATA - Only one init process per instance allowed! Exiting...

    Doesn't seem like the data is loading st all. Playrts confirmed that when they logged back in, despite saving data, we ended up back at the main (original) spawn point.

    Here's the RPTs, unfortunately they're both in PDF form.because I'm at work and the only way I can get a file through without flagging it is through the PDFs. Thank you for your help so far, this is driving me crazy haha

    https://www.dropbox.com/s/5lkmxl9w194trq7/Alive%20RPT%20asof%2002.13.17.pdf?dl=0

    RPT from this morning
    https://www.dropbox.com/s/f3aiw87sfukfmhs/02.14.18%20Arma%20server%20x64%20RPT.pdf?dl=0

  8. 4 days ago
    Wed Feb 14 00:40:25 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Update: sorry for the spam, the server save and exit button now works but the mission still does not load whatever is saved (adv markers dont show up on restart)

  9. Wed Feb 14 00:35:21 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    https://www.dropbox.com/s/n6w3j1jbrzlem6o/arma3server_x64_2018-02-13_19-30-57%20%281%29.rpt?dl=0

    New RPT

    Removed the autosave feature but it still doesnt seem to be working

  10. Wed Feb 14 00:18:09 2018
    M M.Shifty posted in Server save and exit not working.

    Had it in the init, will test now with no autosave, should i still run the @aliveserver mod as well?

View more