A

azrink

Member

Last active 2 years ago

  1. 2 years ago
    Wed May 11 10:30:23 2016
    A azrink posted in Manual Server save hangs.

    Hi Tupolov

    We are currently in 1.0.5. :P

  2. Wed May 11 10:16:42 2016
    A azrink posted in Manual Server save hangs.

    Hi All

    I believe I have the same problem with thebgpikester. In our server, When the mission is on, we are able to save Loadout, I mean "Player Exit", exit the game and join back, the save loadout load again. Single Player Persistence works. However "Save & Exit" did save and exit as intended however when we load the mission again, It reset to it original state. Even the "Reset to Original" State is blank out. I've been head scratching since 1.0.4. In 1.0.3 the persistence did work.

  3. Mon May 2 15:54:09 2016
    A azrink posted in Saved Persistence won't load.

    Hi Tupolov

    When I load up the mission it goes back to its original state, and the reset button for the mission going back to previous state is blank out. Player saving function / persistence works.

    I can see the mission load up in the Alive War Room.

    I just notice in the print screen picture, save result shows; Sys_data_error.

  4. Sun May 1 14:33:28 2016
    A azrink started the conversation Saved Persistence won't load.

    Hi Alive Dev.

    I want to inform, I could not load back the alive mission in our server after pressing "save & exit server". I have deleted the old Alive module and put in new Alive module as per recommended.

    Below are the print screen - Saving mission and the Aliveplugin rpt file. Hope it helps you guys find the bug cause I see few users in the forum reporting almost similar issue.

    Kind regards

    Azrin Kasman

    Aliveserverplugin Rpt
    link text

    Print Screen
    link text

  5. Sun Apr 17 04:15:14 2016

    Hi Alive Dev

    I have tested the persistence feature the day after you change the IP address for me. Its was working then. Thank You.

  6. Tue Apr 12 01:23:26 2016

    Thanks Savage & Tupolov for the advise and help. I will test it tonight

  7. Mon Apr 11 17:08:28 2016

    Hi Alive Dev

    I have notice recently whenever I click "Admin Save & Exit" to save alive persistence mission in our server, it just pop-up "mission End" and goes back to the "Mission Select" page.

    Today I open up the Alive Plugin rpt file. It report

    "Return value [['StartALiVE','ERROR','You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.']]"

    This is strange because we been using Alive and the same server provider (Streamline-Server) and IP address, since more then 12 month and never had this problem until now. Below are the full detail of the rpt file. Your kind help is much appreciated.

    Best Regards

    [2016-04-11 09:26:44] [debug] >>> ParseMessage [StartALiVE ['true']]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Function: StartALiVE
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] - [true]
    [2016-04-11 09:26:44] [info] Disable Performance Monitor: true
    [2016-04-11 09:26:44] [info] Reading 'alive.cfg'
    [2016-04-11 09:26:44] [info] Configuration found: C:\Users\TCAGame\AppData\Local\ALiVE\alive.cfg
    [2016-04-11 09:26:44] [info] No URL in config. Using default.
    [2016-04-11 09:26:44] [info] Configuration 'alive.cfg' read OK.
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Alive Config:
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Type: JSON
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] User: u5ysahaxyropu5iryrenorata6egi9u4
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Pass: xxxxxxxxxxxxxxxx
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Group: PGKGH
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] URL: http://db.alivemod.com:5984
    [2016-04-11 09:26:44] [info] Checking WarRoom access...
    [2016-04-11 09:26:44] [info] URL: http://alivemod.com/api/authorise?&group=PGKGH
    [2016-04-11 09:26:44] [error] ###### HandleMessage - StartALiVE ######
    [2016-04-11 09:26:44] [error] Error: You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.
    [2016-04-11 09:26:44] [error] RAW: StartALiVE ['true']
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Return value [['StartALiVE','ERROR','You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.']]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] |/-\ Elapsed time: 500.029ms
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] >>> ParseMessage [GroupName]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Function: GroupName
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:26:44] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 09:26:44] [info] GroupName: PGKGH
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Return value [['PGKGH']]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] |/-\ Elapsed time: 0ms
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] >>> ParseMessage [SendJSON ['GET','sys_data/config','']]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Function: SendJSON
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] - [GET]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] - [sys_data/config]
    [2016-04-11 09:26:44] [debug] - []
    [2016-04-11 09:26:44] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 09:26:45] [debug] Return value [['{"_id":"config","_rev":"21-4cbc3d30df3521ae3d57fce739504639","On":"true","EventLevel":5,"PerfData":"false","EventData":"true","MissionData":null,"AAR":"false"}
    ']]
    [2016-04-11 09:26:45] [debug] |/-\ Elapsed time: 797.046ms
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] >>> ParseMessage [StartALiVE ['true']]
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Function: StartALiVE
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] - [true]
    [2016-04-11 09:45:48] [info] Disable Performance Monitor: true
    [2016-04-11 09:45:48] [info] Reading 'alive.cfg'
    [2016-04-11 09:45:48] [info] Configuration found: C:\Users\TCAGame\AppData\Local\ALiVE\alive.cfg
    [2016-04-11 09:45:48] [info] No URL in config. Using default.
    [2016-04-11 09:45:48] [info] Configuration 'alive.cfg' read OK.
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Alive Config:
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Type: JSON
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] User: u5ysahaxyropu5iryrenorata6egi9u4
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Pass: xxxxxxxxxxxxxxxx
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] Group: PGKGH
    [2016-04-11 09:45:48] [debug] URL: http://db.alivemod.com:5984
    [2016-04-11 09:45:48] [info] Checking WarRoom access...
    [2016-04-11 09:45:48] [info] URL: http://alivemod.com/api/authorise?&group=PGKGH
    [2016-04-11 09:45:49] [error] ###### HandleMessage - StartALiVE ######
    [2016-04-11 09:45:49] [error] Error: You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.
    [2016-04-11 09:45:49] [error] RAW: StartALiVE ['true']
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Return value [['StartALiVE','ERROR','You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.']]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] |/-\ Elapsed time: 407.023ms
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] >>> ParseMessage [GroupName]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Function: GroupName
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:45:49] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 09:45:49] [info] GroupName: PGKGH
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Return value [['PGKGH']]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] |/-\ Elapsed time: 1ms
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] >>> ParseMessage [SendJSON ['GET','sys_data/config','']]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Function: SendJSON
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] Params:
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] - [GET]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] - [sys_data/config]
    [2016-04-11 09:45:49] [debug] - []
    [2016-04-11 09:45:49] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 09:45:50] [debug] Return value [['{"_id":"config","_rev":"21-4cbc3d30df3521ae3d57fce739504639","On":"true","EventLevel":5,"PerfData":"false","EventData":"true","MissionData":null,"AAR":"false"}
    ']]
    [2016-04-11 09:45:50] [debug] |/-\ Elapsed time: 743.042ms
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] >>> ParseMessage [StartALiVE ['true']]
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Function: StartALiVE
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Params:
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] - [true]
    [2016-04-11 10:19:51] [info] Disable Performance Monitor: true
    [2016-04-11 10:19:51] [info] Reading 'alive.cfg'
    [2016-04-11 10:19:51] [info] Configuration found: C:\Users\TCAGame\AppData\Local\ALiVE\alive.cfg
    [2016-04-11 10:19:51] [info] No URL in config. Using default.
    [2016-04-11 10:19:51] [info] Configuration 'alive.cfg' read OK.
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Alive Config:
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Type: JSON
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] User: u5ysahaxyropu5iryrenorata6egi9u4
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Pass: xxxxxxxxxxxxxxxx
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] Group: PGKGH
    [2016-04-11 10:19:51] [debug] URL: http://db.alivemod.com:5984
    [2016-04-11 10:19:51] [info] Checking WarRoom access...
    [2016-04-11 10:19:51] [info] URL: http://alivemod.com/api/authorise?&group=PGKGH
    [2016-04-11 10:19:52] [error] ###### HandleMessage - StartALiVE ######
    [2016-04-11 10:19:52] [error] Error: You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.
    [2016-04-11 10:19:52] [error] RAW: StartALiVE ['true']
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Return value [['StartALiVE','ERROR','You are not authorized to access ALiVE War Room with this account. Check IP and Groupname.']]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] |/-\ Elapsed time: 612.035ms
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] >>> ParseMessage [GroupName]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Function: GroupName
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Params:
    [2016-04-11 10:19:52] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 10:19:52] [info] GroupName: PGKGH
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Return value [['PGKGH']]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] |/-\ Elapsed time: 1ms
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] >>> ParseMessage [SendJSON ['GET','sys_data/config','']]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Function: SendJSON
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] Params:
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] - [GET]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] - [sys_data/config]
    [2016-04-11 10:19:52] [debug] - []
    [2016-04-11 10:19:52] [warning] ALiVE not initialized yet!
    [2016-04-11 10:19:53] [debug] Return value [['{"_id":"config","_rev":"21-4cbc3d30df3521ae3d57fce739504639","On":"true","EventLevel":5,"PerfData":"false","EventData":"true","MissionData":null,"AAR":"false"}
    ']]
    [2016-04-11 10:19:53] [debug] |/-\ Elapsed time: 747.042ms

  8. Sun Nov 1 04:39:52 2015

    Hi AliVE Dev

    I wish to thank you guys. I follow your advise and have clean install @Alive & @Aliveserver, server side. Everything is good now. Save function works again and the server not crashing anymore.

    As for ZBE_Cache. We been using it with AliVE for nearly a year. Glad to report both mod works well together.

    Best Regards

    Azrin Kasman

  9. Fri Oct 30 07:37:08 2015

    Hi Alive Dev

    Below are the files that you have request and others files that might be useful for your investigation. Attached file are

    1. mission file
    2. aliveplugin log file
    3. arma3server log file that relate to no. 2
    4. server console log file

    link text

    Best Regards

    Azrin Kasman

  10. Thu Oct 29 18:45:45 2015

    Hi guys

    Are these the file that you requested?

    Aliveplugin DATESTAMP.txt
    (if you mean "Dot Log", we couldn't see it as the server operator might make the file invisible to us)
    link text

    Server RPT
    link text

    For your Information

    We did test few hours ago with different scenarios on 2 different mission and map today. We did test on Altis & Chernarus.summer map. We load and test the mission in 2 different scenario

    Scenario

    1. Stay at base for few minutes then "Save & Exit"
    2. Move to Objective, let Ai Spawn and then went back to the base and "Save & Exit"

    Findings

    Scenario 1: We manage to save and exit and load up the mission again and persistence saving load up successfully

    Scenario 2: The server red chain after we press the "Save & Exit" and kick us off the server after few seconds (Appx 60sec to 90sec). Persistence fail to load up upon restarting the mission

    Test result for both scenario gives same result on Both Mission and maps

    We can see both scenario in the war room, Group statistic updated and server performance monitoring is available.

    Hope this information helps

    Best regards

    Azrin Kasman

View more