Server Save and Exit Hangs

  1. 6 months ago

    Hi all, having trouble with the manual Server Save and Exit feature with our current ALiVE.

    We are saving locally and everything is marked as persistent, however when we try to save and exit, the command tablet comes up as normal, but hangs on the first two lines. I've left it for around an hour and nothing changes. I eventually hit escape (to close the saving console) and ran a Server Exit. Despite this, when we next launched the mission, everything resumed as if the server save had been successful.

    Here's the server RPT with data debug enabled. Am I missing anything here? Just worried I have no way of seeing whether the server save has completed without the visual cue on-screen and forced exit.

    P.S. Any glaringly obvious errors you can see in the debug that I can fix would be appreciated as well! (I think there's one around Headless Client although our HC connects into its slot fine.)

    RPT:
    https://www.dropbox.com/s/amf9ef6g0xe433u/arma3server_x64_2018-05-29_19-18-59.rpt?dl=0

  2. 5 months ago

    Hello,
    I have the same problem… no Idea on how to fix it.

  3. Just a few threads below this one is the same question reg persistent save issues...and the answer

    In MP you have to enable rhe debug console, then input a short line of code, then do a server or local execute. That will allow for persistent save to actually save your mission status in MP.

    On my cell, so can't copy/paste the code. Just peruse the earlier thteads and you will find it.

  4. 4 months ago

    It works again since the new Alive update. Thanks guys

 

or Sign Up to reply!